luni, 21 aprilie 2008

Gala Societatii Civile 2008

Gala Societatii Civile a ajuns la cea de a VI-a editie. Persoanele fizice, sindicatele, grupurile de initiativa si organizatiile neguvernamentale isi pot inscrie proiectele sociale implementate si finalizate in decursul anului trecut la editia din 2008 a Galei Societatii Civile, in perioada 5 martie-15 aprilie 2008.

Inscrierile proiectelor se pot face numai online pe site-ul www.galasocietatiicivile.ro la pagina “Competitie”. Tot pe site se pot gasi si Ghidul de jurizare si Regulamentul competitiei.

In cadrul acestei editii vor fi acordate premii la urmatoarele sectiuni:
1. Categoria A
Sectiunea A.1 Educatie si cercetare
Sectiunea A.2 Arta si cultura
2. Categoria B
Sectiunea B.1 Apararea drepturilor individuale/colective
Sectiunea B.2 Comportament civic si participare publica
3. Categoria C
Sectiunea C.1 Sanatate
Sectiunea C.2 Servicii sociale pentru categorii defavorizate
4. Categoria D
Sectiunea D.1 Protectia mediului
Sectiunea D.2 Dezvoltarea economica si sociala

Dupa perioada de inscrieri, membrii juriului vor evalua proiectele in 2 etape: 16-30 aprilie si 1-7 mai, iar acordarea premiilor va avea loc pe 21 mai 2008.

Membrii juriului vor fi Catalin Stefanescu de la TVR 1, Ioan Morar de la “Academia Catavencu” si “Cotidianul”, Luciana Simona Velea (“Institutul de Stiinte ale Educatiei”), Liviu Mihaiu (“Academia Catavencu” si Asociatia “Salavati Dunarea si Delta”), Sandra Pralong, reprezentanta a “Synergy Communications”, Victor Alistar din partea “Transparency International”, Mihaela Radulescu de la Antena 1 si ambasador al “United Way” in Romania, Raed Arafat, medic coordonator al SMURD si secretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice, Dumitru Sandu (Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala), Robert Turcescu de la Realitatea TV si Europa FM, Luminita Tanasie (World Wide Fund for Nature Romania), Alin Ivan (SVASTA Consult), Cosmin Alexandru (Brandivia si Asociatia “Erudio”).

Spiritul Civic va fi premiat la Gala Societatii Civile cu ajutorul Mercedes Benz Romania (sponsor al Categoriei A), Apa Nova (sponsor al Categoriei D al cincilea an consecutiv), cu ajutorul partenerilor media: www.121.ro, 24-FUN, www.comunicatdepresa.ro, Elevate, OOPS Media precum si cu sprijinul Primariei Sectorului 1 si SVASTA Consult.

Gala Societatii Civile este un proiect Millenium Communications.

sursa: www.galasocietatiicivile.ro



Niciun comentariu: