luni, 4 decembrie 2017

Asteptarea mea ca si simplu asistent social esta ca in calitate de viitor Presedinte, oricare ar fi dintre voi, sa preluati mesajele de la "firul ierbii" sa ne ascultati astfel incat sa ne simtim auziti

La final de campanie as dori sa MULTUMESC AMBILOR CANDIDATI:
- As dori sa multumesc lui Iulian Vlad si colegei sale doamna Petcu pentru ca anul acesta cand se discutau in Parlament legea salarizarii au raspuns rapid si promt apelului de a identifica persoane resursa care sa sustina salarizarea asistentilor sociali. Pentru mine acest ajutor reprezinta mai mult decat ideea unui "Social Worker Camp" sau premiile aduse la Vaslui de la Gala. Reprezinta mai mult, pentru ca foarte multi asistenti sociali chiar isi doresc salarii mai mari. Iti multumesc Iulian Vlad pentru simtul critic si spiritul viu, pentru sinceritate si abordarea directa si mai ales promnta.
- As dori sa multumesc doamnei Polixenia Condrea pentru ca a avut curajul sa propuna o alta alternativa. Nu am avut placerea sa va cunsosc personal, dar e bine sa existe cel putin doua echipe. Este sanatos pentru asistenta sociala sa avem viziuni, dezbateri si chiar puncte de vedere diferite. In final Asistenta Sociala va castiga.
Asteptarea mea ca si simplu asistent social esta ca in calitate de viitor Presedinte, oricare ar fi dintre voi, sa preluati mesajele de la "firul ierbii" sa ne ascultati astfel incat sa ne simtim auziti, sa promovati interesele noastre si ale beneficiarilor nostri la nivel regional si national si daca va vom cere, sa aveti CURAJUL ca acolo unde mai exista derapaje sa va ridicati in numele nostru cu DEMNITATE. Pentru ca multi vorbesc despre DEMNITATE prin presa sau prin social-media si foarte putini o practica.
Sper ca pana in anul 2019 cand Romania va avea presedentia Consiliului UE, noi asistentii sociali, prin exemplul personal, prin resurse, proiecte sau programe inteligent valorificate sa reusim sa scoatem Vaslui-ul din statistica Eurostat ca "cea mai saraca regiune din Europa". Poate ca a venit timpul ca rolul asistentului social de facilitator comunitar sa fie recunoscut la adevarata sa valoare.
Mi-as fi dorit o campanie mai dinamica in mediul on-line, probabil off-line exista un interes mai mare. Salut asistentii sociali din VASLUI. Va multumesc inca o data stimate cadidate, stimati candidati.
Dragi asistenti sociali, votati cu intelepciune pentru Vaslui!
Eugen Lucan
Asistent Social

Niciun comentariu: